Stravovací zařízení

19.03.2019

Středočeští hygienici provedli kontrolu Hospody Na Hradě v Hradešíně

V této hospodě odhalili pracovníci KHS špatnou provozní hygienu, hlodavčí trus a prošlé potraviny. Provozovatel sjednal nápravu. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

18.03.2019

V restauraci Férovka v Milovicích - Mladé je opět pořádek

V této provozovně, kde jsou převážně připravovány svačiny pro děti, odhalili pracovníci KHS špatnou provozní hygienu, ale také prošlé polotovary určené k výrobě pokrmů. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

14.03.2019

Nedostatky zjištěné při kontrole Restaurace Pod Hvězdičkami v Braškově – Valdeku byly odstraněny

Při kontrole této restaurace zjistili pracovníci KHS pochybení zejména v úrovni provozní hygieny. V provozovně byla tedy provedena důkladná sanitace. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

12.03.2019

V Asijském bistru v Kralupech nad Vltavou byly odstraněny nedostatky

Pracovníci KHS odhalili v této provozovně špatnou úroveň provozní hygieny, absenci tekoucí teplé vody u umývadla a neoznačené rozpracované polotovary. Nedostatky byly poté odstraněny. Ing. Michal Novotný, ředitel oboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

25.02.2019

V provozovně Restaurace Na Knížecí, Mšec byly zjištěny hrubé hygienické nedostatky

Pracovníci KHS objevili v této restauraci hlodavčí trus, zašlou špínu a také nevhodné skladování potravin. Provozovatel poté sjednal nápravu. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

18.02.2019

Hygienické nedostatky zjištěné kontrolou v provozovně Bistro Asia Kim v Březnici jsou již odstraněny

Na základě podnětu spotřebitele provedli pracovníci KHS v tomto bistru kontrolu a skutečně nalezli nedostatky především v podobě tristní provozní hygieny. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

15.02.2019

Ve stánku s občerstvením U nádraží v Lysé nad Labem je už zase čisto a uklizeno

V tomto stánku odhalili naši pracovníci nedostatky zejména v provozní hygieně, skladování potravin a podávání informací o alergenech. Provozovatel vše napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

14.02.2019

Středočeští hygienici provedli kontrolu Restaurace Golden India v Kolíně

Pracovníci KHS odhalili v této restauraci zejména problémy s provozní hygienou a skladováním potravin. Provozovatel provedl sanitaci a nedostatky odstranil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

24.01.2019

Středočeští hygienici provedli kontrolu Hostince „U Jakuba“ ve Zbraslavicích

Původní podnět na nedodržování zákazu kouření se v tomto hostinci nepotvrdil, zato úroveň provozní hygieny zde byla tristní. Provozovatel tedy provedl sanitaci a splnil i ostatní nápravná opatření. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

21.01.2019

Kontrolou závodního stravování Sellier & Bellot ve Vlašimi byly zjištěny závažné nedostatky

Pracovníci odboru hygieny výživy KHS odhalili v této provozovně zejména prošlé a špatně označené potraviny. Nedostatky byly již napraveny. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek


1 2 3