Stravovací zařízení

09.12.2019

Kontrola čínské restaurace v Kutné Hoře odhalila závažné nedostatky

Tato provozovna byla mj. kvůli výskytu hlodavců, tristní provozní hygieně a prošlým potravinám dočasně uzavřena. V současné chvíli jsou všechna opatření nařízená hygieniky splněna. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

05.12.2019

Kontrola Cukrárny U Dvořáků v Kněževsi odhalila závažné nedostatky

Pracovníci KHS v této cukrárně odhalili zejména závažné nedostatky v provozní hygieně. Provozovatel situaci napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

29.11.2019

Nedostatky zjištěné při kontrole provozovny Pizzeria Fresco, Mělník byly odstraněny

V této restauraci zjistili pracovníci KHS nedostatky především v provozní hygieně a také ve skladování. Provozovatel nalezené závady odstranil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

25.11.2019

V Hospůdce u Chocholouška v Tochovicích provedli řádný úklid

V této restauraci nalezli pracovníci KHS zašlou špínu, prošlé a nevhodně skladované potraviny a věci nesouvisející s provozem. Provozovatel pochybení napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

21.11.2019

Nedostatky zjištěné při kontrole v provozovně Rasovna na Mělníku byly odstraněny

Pracovníci KHS se do tohoto zařízení vypravili na základě podnětu a zjistili tu neoznačené potraviny a také tristní úroveň provozní hygieny. Provozovatel uložená opatření v plném rozsahu splnil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

19.11.2019

Kontrolou Restaurace „Kometa“ v Kutné Hoře byly zjištěny nedostatky

Pracovníci KHS zjistili v této restauraci zejména problémy s provozní čistotou a také neoznačené potraviny. Provozovatel nařízená opatření splnil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

31.10.2019

Výsledky hygienické kontroly v restauraci Na Téčku Trhovky

Kontrola proběhla na základě podnětu a odhalila mj. špatnou provozní hygienu, prošlé potraviny nebo neoznačené pokrmy. Provozovatel nedostatky napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

22.10.2019

Středočeští hygienici provedli kontrolu restaurace Hotelu Mědínek v Kutné Hoře

V této restauraci jsme odhalili špatnou úroveň provozní hygieny a také prošlé potraviny, potraviny neznámého původu a potraviny vykazující smyslové změny. Provozovatel sjednal nápravu. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

21.10.2019

V Hotelu ERMI v Jincích museli provést úklid

I v této restauraci jsme zjistili zejména špatnou provozní hygieny a dále problémy se skladováním potravin. Provozovatel závady napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

14.10.2019

Výsledky hygienické kontroly provedené v Restauraci Eška v Jincích

Tuto restauraci kontrolovali pracovníci KHS na základě podnětu na porušování zákazu kouření. Ten se neprokázal, zato úroveň provozní hygieny tu byla tristní a tak byla nařízena sanitace, kterou provozovatel neprodleně provedl. Ing. Novotný, ředitel odboru

Celý článek


1 2