Stravovací zařízení

22.05.2018

V Čínské restauraci Peking ve Zdicích byly zjištěny hrubé hygienické nedostatky

V této restauraci zjistili pracovníci KHS hrubé hygienické nedostatky a nařídili okamžitou sanitaci provozovny. Ta byla úspěšně provedena. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

21.05.2018

V Restauraci Na Kovárně ve Starosedlském Hrádku byl již proveden řádný úklid

V této provozovně zjistili zaměstnanci KHS hrubé nedostatky v provozní hygieně a okamžitě nařídili sanitaci. Při opakované kontrole bylo již vše v pořádku. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

18.05.2018

Středočeští hygienici provedli kontrolu občerstvení na pravidelné nedělní prodejní akci Českého svazu chovatelů v Kolíně - Štítarech

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje informuje o provedení kontroly občerstvení na pravidelné nedělní prodejní akci Českého svazu chovatelů v Kolíně - Štítarech. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU, 18.5.2018

Celý článek

15.05.2018

V provozovně restaurace U Kovářů v Benešově byla nařízena sanitace

V této restauraci byly zjištěny závažné hygienické nedostatky a také prošlé a špatně skladované potraviny. Nařízená sanitace a likvidace jiných než bezpečných potravin byla úspěšně provedena. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

07.05.2018

V Občerstvení Daniel‘s burger v Lysé nad Labem je opět čisto a uklizeno

Pracovníci KHS v této provozovně zjistili nedostatky zejména v provozní hygieně a ve správném informování o alergenech, ale i o zákazu kouření. Zjištěné závady byly provozovatelem napraveny. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

02.05.2018

Ve stánku u Alberta v Nymburce provozovatel nezajistil základní hygienické podmínky

Tento nenahlášený stánek byli pracovníci KHS nuceni uzavřít do doby sjednání nápravy zejména v oblasti provozní hygieny. Provozovatel nedostatky úspěšně odstranil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

27.04.2018

Kontrola restaurace U Šneka v Čáslavi odhalila závažné nedostatky

V této provozovně zjistili středočeští hygienici tak závažné nedostatky, že museli dočasně pozastavit výkon činnosti týkající se přípravy teplých a studených pokrmů. Provozovatel ale vše napravil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

24.04.2018

Kontrola stánkového prodeje občerstvení při hokejovém utkání české reprezentace v Příbrami

Provozovatelé stánků při kontrole vesměs uspěli, nedostatky odhalili pracovníci KHS jen drobné. Uspěl i náš národní tým, který porazil výběr Švýcarska 4:1. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

23.04.2018

Středočeští hygienici provedli kontrolu restaurace Lidový dům v Zaječově

V této restauraci odhalili pracovníci KHS Středočeského kraje závažné nedostatky v provozní hygieně a skladování potravin, které se ale provozovateli podařilo odstranit. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

19.04.2018

Středočeští hygienici provedli kontrolu restaurace Monroe Burger Bar v Kolíně

V provozovně byly zjištěny závažné hygienické nedostatky, provozovatel ale projevil součinnost a do týdne je odstranil. Ing. Michal Novotný, ředitel odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek


1 2 3 4