Úvod
Informace
Provozní doba
Kontakty
Linka 1221
Search
Jsme držitelem certifikátu ISO 9001:2016
Home
Blog Posts
15
Kvě
Obecná pravidla pro zacházení s potravinami a pokrmy
by
Jiří Stárek
Read More
"Obecná pravidla pro zacházení s potravinami a pokrmy"
10
Kvě
Stanovisko k náplním a termínům vstupních, výstupních a periodických preventivních prohlídek u rizikových prací po účinnosti vyhlášky č. 79/2013 Sb.
by
Jiří Stárek
Read More
"Stanovisko k náplním a termínům vstupních, výstupních a periodických preventivních prohlídek u rizikových prací po účinnosti vyhlášky č. 79/2013 Sb."
6
Kvě
Seznam vybraných právních předpisů významných pro provozování stravovacích služeb
by
Jiří Stárek
Read More
"Seznam vybraných právních předpisů významných pro provozování stravovacích služeb"
2
Kvě
Výklad ust. § 11 odst. 5 vyhlášky č. 79/2013 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 373/2011 Sb.,
by
Jiří Stárek
Read More
"Výklad ust. § 11 odst. 5 vyhlášky č. 79/2013 Sb., o provedení některých ustanovení zákona č. 373/2011 Sb.,"
29
Dub
Regionální akce 2012 a 1.Q. 2013 – ověření zdravotní nezávadnosti u hraček z plastů určených pro děti ve věku od 3 let
by
Jiří Stárek
Read More
"Regionální akce 2012 a 1.Q. 2013 – ověření zdravotní nezávadnosti u hraček z plastů určených pro děti ve věku od 3 let"
16
Dub
Rizikové faktory pracovního prostředí v potravinářských provozech
by
Jiří Stárek
Read More
"Rizikové faktory pracovního prostředí v potravinářských provozech"
1
…
103
104
105
106
107
…
123