Home Odbor Hygieny výživy a předmětů běžného užíváníInformaceInformace hygieny výživyBezpečnost potravin Odbor Hygieny výživy a předmětů běžného užívání Nabídka Předmět činnosti Legislativa Informace Dokumenty ke stažení Stravovací zařízení Časté otázky a odpovědi Kontakty Bezpečnost potravin RASFF – Systém včasné výměny informací pro potraviny a krmiva Jiří Stárek | 10. července 201628. května 2021 Grilování pokrmů v přírodě Jiří Stárek | 13. června 201523. června 2021 Melouny – doporučení pro správnou manipulaci a skladování Jiří Stárek | 9. června 201428. května 2021 Prevence onemocnění z potravin při grilování pokrmů v přírodě Jiří Stárek | 4. června 201428. května 2021 Obecná pravidla pro zacházení s potravinami a pokrmy Jiří Stárek | 15. května 201328. května 2021 RASFF – Systém včasné výměny informací pro potraviny a krmiva Jiří Stárek | 25. února 201128. května 2021 Ochrana před alimentárními onemocněními Jiří Stárek | 15. června 200923. června 2021
RASFF – Systém včasné výměny informací pro potraviny a krmiva Jiří Stárek | 10. července 201628. května 2021
Melouny – doporučení pro správnou manipulaci a skladování Jiří Stárek | 9. června 201428. května 2021
Prevence onemocnění z potravin při grilování pokrmů v přírodě Jiří Stárek | 4. června 201428. května 2021
RASFF – Systém včasné výměny informací pro potraviny a krmiva Jiří Stárek | 25. února 201128. května 2021