Home Odbor Hygieny výživy a předmětů běžného užíváníInformaceInformace hygieny výživyStravovací služby Odbor Hygieny výživy a předmětů běžného užívání Nabídka Předmět činnosti Legislativa Informace Dokumenty ke stažení Stravovací zařízení Časté otázky a odpovědi Kontakty Stravovací služby Pozvánka ke zkouškám znalosti hub v roce 2024 Admin | 13. března 202413. března 2024 Zkouška ze znalosti hub – informační materiál Admin | 13. března 202413. března 2024 Kontroly stánkového prodeje občerstvení na adventních trzích Admin | 5. ledna 20245. ledna 2024 Upozornění pro provozovatele stravovacích zařízení Jiří Stárek | 19. června 201823. června 2021 Informace o provedeném regionálním úkolu KHS Středočeského kraje se sídlem v Praze – Monitoring kvality fritovacích olejů Jiří Stárek | 12. prosince 201623. června 2021 Stručná informace k hygieně stánkového prodeje občerstvení při akcích s dobou trvání od jednoho do tří dnů Jiří Stárek | 5. prosince 201628. května 2021 Stánkový prodej nejen v předvánočním období Jiří Stárek | 5. prosince 201616. května 2021 Zkušenosti s novým zákonem o kouření – “Protikuřácký zákon” Jiří Stárek | 17. září 201020. května 2021 Zdravotní nezávadnost pokrmů z drůbežího masa Jiří Stárek | 7. června 201028. května 2021 Úseky teplého občerstvení v obchodních řetězcích Jiří Stárek | 11. ledna 201028. května 2021 1 2 Další →
Informace o provedeném regionálním úkolu KHS Středočeského kraje se sídlem v Praze – Monitoring kvality fritovacích olejů Jiří Stárek | 12. prosince 201623. června 2021
Stručná informace k hygieně stánkového prodeje občerstvení při akcích s dobou trvání od jednoho do tří dnů Jiří Stárek | 5. prosince 201628. května 2021
Zkušenosti s novým zákonem o kouření – “Protikuřácký zákon” Jiří Stárek | 17. září 201020. května 2021